суботу, 9 квітня 2016 р.

ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!

5 квітня у нашу школу завітав отець Ярослав Кащук настоятель Кафедрального  Собору  св. Петра і Павла.


       Отець відвідав усіх учнів молодшої ланки та розповідав їм про те, як правильно молитися, хреститися та про те, що цей рік є роком Божого милосердя і потрібно проявляти свої добрі наміри, не грішити, дотримуватися посту, слухати батьків, вчителів.


Наводив повчальні  приклади того, як не гідно чинити. Учні залюбки слухали розповідь отця Ярослава та задавали низку питань.
       Також  отець Ярослав провів повчальний урок для учнів 8А та 8Б класів. Закликав учнів приступити до сповіді і святого причастя. Читаючи разом з учнями Біблію навчав їх, як правильно дотримуватися посту. 
 
            У бібліотеці школи була оформлена виставка книг духовного напрямку під назвою - «До спасіння одна лиш дорога». Після перегляду книжкової виставки, учні школи мали можливість взяти книги для більш детального ознайомлення.
 
       Спільна Хресна Дорога в актовому залі Сокальської СШ №3, виховні години на морально-етичні теми, години духовності, перегляди та обговорення фільмів  з учнями школи, тематичні бесіди, виставка малюнків в шкільній бібліотеці на біблійну тематику, духовні зустрічі з священиками, і інші заходи, які проходили в часі цього тижня, сприяли формуванню в учнів розуміння важливості духовного оновлення, роздумів над своїми вчинками, прагненню до самовдосконалення,  дали можливість духовно пробудитись та підготуватись до найбільшого християнського свята Воскресіння Христового.

      
 
Я Бог твій, великий і милостивий
Я Бог твій, великий і милостивий
Хто піде за мною, буде щасливий
Як же вам жити Люди без Бога
До Нього веде вас Одна лиш дорога
Вузенька дорога Щоб ти не спіткнувся
Прийде допомога Господь не забувся
За тебе за мене Страждав на хресті
З любов’ю до тебе поніс на Собі
Тяжкії муки
За наші гріхи
Підставив Він руки
І ноги Свої
І цвяхи без жалю вбивали
У праведне Господа тіло
Від цього потіху мали
І серце у них не горіло
А Він до Отця промовляє
Отець щоб гріхи їм простив
І кров за гріхи проливає
Ніхто щоб в огні не горів
О люди зверніться до Бога
Ісуса омийтеся Кров’ю
Відкриється в Царство дорога
Спасеннім Його любов’ю


Немає коментарів:

Дописати коментар