вівторок, 26 квітня 2016 р.

Лінійка до 30-тої річниці аварії на Чорнобильській АЕС

       Як зазвичай, щороку 26 квітня наша школа відзначає чергову річницю аварії на Чорнобильській АЕС. Обминути цю дату в історії нашої країни не можна ніяк. Вона торкнулася обпеченим крилом більшості жителів України, Європи.

      В актовій залі Сокальської СШ №3 зібралися учні початкових класів, щоб послухати лінійку- реквієм в день скорботи "В ніч із забуття йде страшне створіння - атомне дитя", яку підготували учні 6 -Б класу, а саме: Будзінська Вікторія, Ковальчук Дарій, Чепелюк Анастасія, Микита Олександр, Прядка Валерія, Федорак Олег. Ця аварія на атомній енергетичній станції, забрала життя та ушкодила здоров’я багатьох людей.

      26 квітня — не лише День національної жалоби, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Спасибі Вам за мужність і героїзм, за високу громадську відповідальність, за самопожертву своїм здоров’ям заради нас. Нехай ніколи Ви не будете забуті. Нехай будуть вдячні та уважні люди до Вас щодня, щохвилини, завжди..

Немає коментарів:

Дописати коментар